skip to Main Content
Private Car Charter in Yogyakarta with Driver and Java-Bali Tours, Indonesia

Tur Gids en Chauffeur in Yogyakarta – Meer Flexibel en Comfortabel

Tur Gids en chauffeur in Yogyakarta

Gidsen en privéchauffeurs in Yogyakarta, Indonesië – Welkom op de website hiredriveryogyakarta.com. Voordat je weet wat deze website inhoud, wil ik mezelf eerst voorstellen.

Mijn naam is Bayu Anggoro, gewoonlijk Bayu genoemd. Ik woon in Bantul Regency, ten zuiden van de stad Yogyakarta. Ik werk als privé-reischauffeur en gids voor toeristen die naar Jogja komen.

Wanneer u een privégids en chauffeursdiensten nodig heeft in Yogyakarta, kunt u mij en het chauffeursteam van Yogyakarta inhuren voor een aangenamere vakantie en voor uw beste vakantiemomenten in de stad Yogyakarta, Indonesië.

Yogyakarta/Jogja is een van de plaatsen in Indonesië die vrij bekend is en wordt gebruikt als toeristische bestemming voor toeristen.

Yogyakarta/Jogjakarta heeft een verscheidenheid aan interessante toeristische attracties die u kunt bezoeken, zoals Kraton Yogyakarta (Sultan Paleis), Tamansari Water Castle, Mount Merapi, Prambanan Tempel, Borobudur Tempel en vele anderen.

Er zijn veel historische plaatsen waar u meer over kunt leren, daarnaast kunt u genieten van natuurlijk en cultureel toerisme en in interactie komen met vriendelijke lokale bewoners.

Uw bezoek aan Yogyakarta/Jogjakarta zal leuker en gedenkwaardiger aanvoelen door een chauffeur in te huren als Yogyakarta-reisgids, omdat we een vreemde taal spreken, namelijk Engels, en we worden ondersteund door gidsen die Nederlands, Duits, Koreaans, Japans, Frans, Spaans en enkele andere die u dagelijks kunt huren.

We hebben een behoorlijk lange ervaring op het gebied van toerisme en reizen, dus we kunnen je de beste plaatsen laten zien die je moet bezoeken als je ervoor kiest om naar Yogyakarta/Jogjakarta te komen.

Of, voor degenen onder u die meerdere dagen op Java en Bali willen reizen, bieden wij ook reisprogramma’s aan vanuit Jakarta – Pangandaran – Dieng – Yogyakarta – Semarang – Jepara – Solo – Malang (Bromo) – Sukamade – Banyuwangi – Bali.

We kunnen u interessante informatie bieden over de cultuur, geschiedenis en mensen. Als je de pracht van de Borobudur-tempel en het natuurlijke landschap in Yogyakarta/Jogjakarta wilt zien, bieden wij dagelijkse Yogyakarta-rondreizen aan, de beste meerdaagse rondreispakketten in Yogyakarta!

Als u verbinding met ons wilt maken, drukt u op de knop die we op deze website hebben voorbereid en zegt u wat u wilt doen. Het is beter om uw reisprogramma met ons te bespreken of uw reisprogramma te plannen.

error: Content is protected !!